Mój kochany król demonów Podgląd

Mój kochany król demonów

Man006298

Na niebie unosi się obfita w magiczne klejnoty wyspa, zamieszkana przez demony.
Włada nią potężny król o dobrym i sprawiedliwym sercu. Pewnego dnia znajduje na wyspie jajko gryfa, które nie zdążyło się wykluć. Przygarnia je do siebie, a wyklutemu z opóźnieniem chłopcu nadaje imię Topaz i wychowuje go z miłością. W miarę dorastania Topaz zaczyna traktować króla jako kogoś więcej niż tylko opiekuna. Nad dotychczasową sympatią i wiernością wobec króla zaczyna przeważać miłość i pożądanie...
Król także skrywa to, co czuje do Topaza i żyje rozdarty między swoimi uczuciami i królewskimi obowiązkami.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 2 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 2 punktów które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 1,00 zł.

25,10 zł

Najniższa cena w ciągu 30 dni przed aktualną promocją:

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni

Opinie pochodzą od zarejestrowanych użytkowników

Brak recenzji

Napisz opinię

Mój kochany król demonów

Mój kochany król demonów

Na niebie unosi się obfita w magiczne klejnoty wyspa, zamieszkana przez demony.
Włada nią potężny król o dobrym i sprawiedliwym sercu. Pewnego dnia znajduje na wyspie jajko gryfa, które nie zdążyło się wykluć. Przygarnia je do siebie, a wyklutemu z opóźnieniem chłopcu nadaje imię Topaz i wychowuje go z miłością. W miarę dorastania Topaz zaczyna traktować króla jako kogoś więcej niż tylko opiekuna. Nad dotychczasową sympatią i wiernością wobec króla zaczyna przeważać miłość i pożądanie...
Król także skrywa to, co czuje do Topaza i żyje rozdarty między swoimi uczuciami i królewskimi obowiązkami.

Napisz opinię

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: